Ten temat można by już zamknąć. Idzie bardo w złym kierunku. :diabelski_usmiech
Powariowali z tą tęczą na fejsbuku...
Zwiń
X
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
-
-
Zamieszczone przez krissosTen temat można by już zamknąć. Idzie bardo w złym kierunku. :diabelski_usmiech
Pierwsze podpowiem, nie piszemy po %.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
[ Dodano: Nie 05 Lip, 15 08:35 ]
Zamieszczone przez wesolna mnie czasami mowią "adolfik". W pelni popieram dzialania pana Adolfa. No moz enei to ze tych ludzi tam kazal gazowac czy zabijac ot tak. ALe pozbywal sie ze tak powiem brzydko 'wszy". TO nie jest norlamne by te geje chodzili po ulicach. Natura nigdy do teog nie dążyła i nigdy nie bedzie. To jest czysty wymysl ludzki. Szkoda tylko ze sie na to pozwala. Brakuje hitlera oj brakuje. Teraz moze jeszcze nie ale za jakeis 500 lat pewnei bedzie jakis przewrót na swiecie i napewno bedzie jakas grubsza wojna ktora przywróći pozadek na swiecie.
idee w których nawołujesz to masowego mordowania jednych ludzi przez drugich tylko z powodu różnić, które w naturalnym świecie zwierząt nie są ku temu powodem
co więcej dla ciebie te różnice są wystarczającym usprawiedliwieniem tego mordu
- kolor skóry
- przynależność rasowa
- wiara lub jej brak
- preferencje seksualne
- przynależność partyjna
- choroba umysłowa
itp.
powód się zawsze znajdzie, wystarczy wskazać różnice która rozdziela "nas" od "nich"
tych gorszych "podludzi" dla których "ty nadczłowiek" nie widzisz miejsca na ziemi
przecież to nie ludzie to jak sam powiedziałeś tylko "wszy" cóż to jest "zabić wesz"
dla przypomnienia Adolf Hitler zastrzelił się strzałem w usta
drodzy rozmówcy czy naprawdę uważacie, że kierowanie się nienawiścią - do kogokolwiek - zmieni świat na lepszy ?
Komentarz
-
-
wydaje mi sie ze nie zagolopowalem sie za bardzo tylko pare osob odebralo to za bardzo dobitnie. ALe wg mnie nei jest to normalne by akceptowac zwiazki gejowskie itp. DO religi czy koloru skóry nic nie mam. naprawde mi to nei przeszkadza. BArdziej razi mnie to ze mowi sie ze czarni to nieroby pryznajmnej tak to jest postrzegane w USA i zazwyczaj oni kradną na tamtym kontynecie. ALe to nei regula i nie zeby odrazu ich gazowac czy cos w tyms tylu. Soro jest przecie pozadnych. Owszem nie ma co popadac w paranoje ale z racji iz jzu mam swoje lata to moge tylko powiedziec ze pameitam jak to bylo jeszcze 20 lat temu jak gdzies w szkole czy pracy pojawiala sie np kobieta z potocznie nazwyanym brzuche- samotnie wychowujaca itp. Byla wywalana czy to z pracy czy to ze szkoly by nie przynosci ani wstydu ani zeby nei demoralizowac pozostalej mlodzieży. A dzis jak jest? Jeszcze trzeba uwazac bo swieta krowa idzie , siedzi albo cos. JA musze cierpiec bo ona musi... Wybaczcie nie godze sie na placenie podatkow by ktos z tego kozystal a ja nic z tego nei mam i nei bede mial. Zaczeli propagowac i popierac matki samotne i modne sie to stalo. Nie kaze ludzi rozstrzelac czy gazowac ale trzeba sobei zdawac sprawe ze to nie jest dobre. Jak to moj kolega mowil zawsze w pracy" co kogo intersuje co robi w domu"
"masz 4 dzieci to twoj problem- co ja mam za to cierpiec a taka osoba bo ma 4 dzieciaki ma miec przywileje wiecznie- z tego zwolniona, dzis nei rpzyszla do pracy bo to bo tamto."G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
"Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego kierowce VW Passata..."
czy jako kierowca Passata jesteś ?
a) złodziejem
b) gwałcicielem
c) czy pedofilem
d) fakt bycia kierowcą Passata (gejem, czarnoskórym itp.) nie oznacza, że jest kimkolwiek z punktów a,b lub c
[ Dodano: Nie 05 Lip, 15 10:39 ]
Zamieszczone przez wesolz racji iz jzu mam swoje lata to moge tylko powiedziec ze pameitam jak to bylo jeszcze 20 lat temu jak gdzies w szkole czy pracy pojawiala sie np kobieta z potocznie nazwyanym brzuche- samotnie wychowujaca itp. Byla wywalana czy to z pracy czy to ze szkoly by nie przynosci ani wstydu ani zeby nei demoralizowac pozostalej mlodzieży. A dzis jak jest? Jeszcze trzeba uwazac bo swieta krowa idzie , siedzi albo cos. JA musze cierpiec bo ona musi..
czym kobieta która sama wychowuje dzieci przynosi wstyd ?
wstydem i hańbą jest zachowanie społeczne skazujące taką kobietę na banicje
wstydem i hańbą jest gdy ojciec biologiczny cieszy się dobra opinia w takim społeczeństwie unikając płacenia alimentów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
"Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego kierowce VW Passata..."
a) złodziejem
b) gwałcicielem
c) czy pedofilem
d) fakt bycia kierowcą Passata (gejem, czarnoskórym itp.) nie oznacza, że jest kimkolwiek z punktów a,b lub c
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
a) złodziejem
b) gwałcicielem
c) czy pedofilem
Zamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
nie czujesz się urażony takim stwierdzeniem ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez Agamek12Można wychować syna na złodzieja, gwałciciela, pedofila czy innego geja...
a) złodziejem
b) gwałcicielem
c) czy pedofilem
nie czujesz się urażony takim stwierdzeniem ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvczym kobieta która sama wychowuje dzieci przynosi wstyd ?G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miodowyPozwolę sobie na mały dodatek..
Jestem właśnie na kołobrzeskiej plaży. Bo blisko mam.
Słońce, wakacje, wiadomo jak jest
I wiecie co?
Bardzo sie ciesze że jestem hetero
Komentarz
-
-
miodowy, Agamek12, uważajcie na siebie nad tym morzem, będziecie wlepiać gały w laski a tam geje czatujące na przystojniaczków, jeszcze wpadniecie im w oko :haha:
[ Dodano: Nie 05 Lip, 15 23:42 ]
Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez oolsztyniakMoje dziecko będzie wychowywane w poprawnej rodzinie gdzie jest tatuś i mamusia. ...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wesolna mnie czasami mowią "adolfik". W pelni popieram dzialania pana Adolfa. No moz enei to ze tych ludzi tam kazal gazowac czy zabijac ot tak. ALe pozbywal sie ze tak powiem brzydko 'wszy". TO nie jest norlamne by te geje chodzili po ulicach. Natura nigdy do teog nie dążyła i nigdy nie bedzie. To jest czysty wymysl ludzki. Szkoda tylko ze sie na to pozwala. Brakuje hitlera oj brakuje. Teraz moze jeszcze nie ale za jakeis 500 lat pewnei bedzie jakis przewrót na swiecie i napewno bedzie jakas grubsza wojna ktora przywróći pozadek na swiecie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tZamieszczone przez wesolna mnie czasami mowią "adolfik". W pelni popieram dzialania pana Adolfa. No moz enei to ze tych ludzi tam kazal gazowac czy zabijac ot tak. ALe pozbywal sie ze tak powiem brzydko 'wszy". TO nie jest norlamne by te geje chodzili po ulicach. Natura nigdy do teog nie dążyła i nigdy nie bedzie. To jest czysty wymysl ludzki. Szkoda tylko ze sie na to pozwala. Brakuje hitlera oj brakuje. Teraz moze jeszcze nie ale za jakeis 500 lat pewnei bedzie jakis przewrót na swiecie i napewno bedzie jakas grubsza wojna ktora przywróći pozadek na swiecie.G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wesolZamieszczone przez dudek_tZamieszczone przez wesolna mnie czasami mowią "adolfik". W pelni popieram dzialania pana Adolfa. No moz enei to ze tych ludzi tam kazal gazowac czy zabijac ot tak. ALe pozbywal sie ze tak powiem brzydko 'wszy". TO nie jest norlamne by te geje chodzili po ulicach. Natura nigdy do teog nie dążyła i nigdy nie bedzie. To jest czysty wymysl ludzki. Szkoda tylko ze sie na to pozwala. Brakuje hitlera oj brakuje. Teraz moze jeszcze nie ale za jakeis 500 lat pewnei bedzie jakis przewrót na swiecie i napewno bedzie jakas grubsza wojna ktora przywróći pozadek na swiecie.
Komentarz
-
-
ketivv,Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wesolZamieszczone przez dudek_tZamieszczone przez wesolna mnie czasami mowią "adolfik". W pelni popieram dzialania pana Adolfa. No moz enei to ze tych ludzi tam kazal gazowac czy zabijac ot tak. ALe pozbywal sie ze tak powiem brzydko 'wszy". TO nie jest norlamne by te geje chodzili po ulicach. Natura nigdy do teog nie dążyła i nigdy nie bedzie. To jest czysty wymysl ludzki. Szkoda tylko ze sie na to pozwala. Brakuje hitlera oj brakuje. Teraz moze jeszcze nie ale za jakeis 500 lat pewnei bedzie jakis przewrót na swiecie i napewno bedzie jakas grubsza wojna ktora przywróći pozadek na swiecie.
Komentarz
-
-
A wracając do tematu. Patrząc w niemczech na "kobiety" to za bardzo się nie dziwię że jest tam tylu pedałów :diabelski_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz